Serviciile oferite

Realizare site cu un design bogat in elemente interactive cu scopul de a crea o experienta uimitoare utilizatorilor printr-un site frumos ce iese in evidenta cu rezultate puternice, masurabile in SEO si Content Marketing. Vorbind de creare site, presupune web design si graphic design.

Suntem specializati in reproiectare si restructurare site. Daca ai un site pentru care din anumite motive nu atinge obiectivele de marketing online, ai ajuns exact unde trebuie.

Administrare Web Design

Creare site de la 0, cu o interfata prietenoasa pentru versiunea mobila. Din 2006 si pana in prezent rating-ul de satisfactie al clientilor este de 100%.

Creare site web responsive

Un site responsive ofera doar o singura versiune de site, posibilitatea de URL sharing intre diverse dispozitive. Se adapteaza la browser, eliminand astfel scroll-ul orizontal.

Optimizare SEO

Servicii de optimizare SEO, cu rezultate mereu vizibile pentru magazine online, site-uri si bloguri care vor sa treaca la urmatorul nivel de performanta.

Logo Design

Realizare emblema firma personalizata, astfel incat logo-ul, elementul grafic folosit pentru identificarea firmei dumneavoastra, sa fie un branding potrivit, unic si expresiv.

 

Aflati mai multe despre serviciile noastre prin a solicita o estimare gratuita si fara angajament.

Telefon: 0761792430